INCEPE AVENTURA

TRANSFORMĂM
EVENIMENTELE TALE
ÎN ADEVĂRATE AVENTURI
CORPORATIVE!

Beneficii pentru compania ta

Propunem pentru compania ta o colaborare bazată pe încredere, transparență și comunicare. Știm cât de importantă este reușita oricărui eveniment, cu atât mai mult cu cât sunt implicați oamenii care fac parte din echipa ta. Care sunt beneficiile tale în această colaborare:

Evenimente
personalizate

Se potrivesc cu obiectivele și valorile companiei tale, vei avea soluții personalizate și adaptate nevoilor.

Eficiență
și timp

Gestionarea eficientă a evenimentelor și rezervărilor de care ai nevoie in cadrul acțiunilor propuse.

Calitate și
profesionalism

Prin experiența noastră de peste 30 de ani in industria de turism, iți garantăm servicii de înaltă calitate, expertiza și profesionalism.

Gestionarea
costurilor

Iți asigurăm transparență în găsirea celor mai bune oferte calitate-preț pentru bugetul alocat.

Flexibilitate

Variantele propuse sunt adaptate cerințelor companiei tale, ele sunt construite custom-made in funcție de obiectivele propuse.

Asistență
logistică

Pentru că suntem touroperator principal pe Romania, toate detaliile logistice ale evenimentelor, cum ar fi transportul, cazarea și gestionarea programului rămân in atenția noastră.

Facilități și locații
potrivite

Acces la locații potrivite pentru evenimentele tale, care pot varia de la săli de conferințe bine echipate, până la locații pentru activități în aer liber sau petreceri tematice.

Managementul
riscurilor

Știm cât este de importantă reușita unui eveniment, de
aceea iți oferim siguranța ca totul se va întampla conform organizării și orice situație neprevăzută va avea
un plan de rezervă.

Pachete

Explorăm impreună – alege din variedatea noastră de pachete pentru o experiență unică și memorabilă de călătorie și aventură!

Activități în
Aer Liber

Activități
Indoor

Conferințe și
Seminarii

Petreceri
Tematice

Traininguri și
Workshop-uri

Evenimente cu
scop Filantropic

Experiențe
Gastronomice

Program de Wellness
și Relaxare

Pachet
All-inclusive

De ce cu noi?

Cu trei decenii de experiență in industria de turism, BIBI ADVENTURE a dobândit cunoștințe solide și expertiză în organizarea evenimentelor corporative, ceea ce vă asigură că veți beneficia de un partener de încredere.

Suntem dedicați să înțelegem nevoile și obiectivele fiecărei companii. Abordarea personalizată ne permite să creăm evenimente unice și memorabile care se potrivesc perfect cu
cerințele dvs. specifice.

Echipa noastră este formată din experți în organizarea evenimentelor, ghizi specializați și traineri cu o pasiune comună pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.

BIBI ADVENTURE oferă o gamă largă de activități atât în interior, cât și în aer liber, pentru a se potrivi cu orice tip de eveniment sau cerințe de echipă.

Ne bucurăm să primim recenzii și testimoniale pozitive de la clienții noștri corporativi anteriori, lucru care ne onorează și ne motivează să oferim în continuare servicii de calitate.

Suntem dedicați să fim parteneri flexibili și colaborativi. Lucrăm strâns cu fiecare client pentru a asigura o colaborare eficientă și pentru a atinge obiectivele evenimentului dvs.

Oferim un pachet complet de servicii, inclusiv cazare, masă, activități, petreceri tematice și traininguri pentru creșterea productivității echipei. Acest lucru vă permite să economisiți timp și să vă concentrați pe aspectele esențiale ale evenimentului.

Ne angajăm să vă ajutăm să atingeți obiectivele dvs. de echipă și să măsurați succesul evenimentului prin rezultate măsurabile.

Despre noi

Fondat în anul 1994, prin agenția de turism B2C BIBI Vacanța, acum grupul de turism are o cifră de afaceri anuală de peste 10 milioane de euro. În tot acest timp, am reușit permanent să inovăm pentru rezultate remarcabile. Pornind de la conceptul de Înscrieri Timpurii, fiind prima agenție de turism din România care a implementat acest model, până la Bebe All Inclusive sau City Break-uri în marile orașele istorice.

Nimic nu este ușor, așa că grupul s-a dezvoltat pas
cu pas, strategie cu strategie.

Ulterior, grupul s-a extins cu BIBI Touroperator, cea de-a doua și cea mai importantă divizie din grup, B2B, care a reușit, în timp de zece ani, să devină cel mai cunoscut touroperator specializat pe vacanțe în România. De la vacanțe pe litoral în România, la stațiuni montane sau balneare, până la Delta Dunării, totul reprezintă pentru noi o resursă de vacanță, acoperind peste 1.000 de hoteluri și contractând până la 100.000 locuri de cazare.

Procesul de colaborare

Propunem pentru compania ta o colaborare bazată pe încredere, transparență și comunicare. Știm cât de importantă este reușita oricărui eveniment, cu atât mai mult cu cât sunt implicați oamenii ce fac parte din echipa ta. Care sunt pașii procesului de colaborare:

01.

Consultare inițială
și nevoi

02.

Propunere personalizată

03.

Negociere și
ajustare

04.

Confirmarea și semnarea contractului

05.

Planificarea
detaliată

06.

Execuția
evenimentului

07.

Evaluarea și feedback-ul post-eveniment

08.

Continuarea colaborării

Testimoniale