Despre noi

Fondat în anul 1994, prin agenția de turism B2C BIBI Vacanța, acum grupul de turism are o cifră de afaceri anuală de peste 10 milioane de euro. În tot acest timp, am reușit permanent să inovăm pentru rezultate remarcabile. Pornind de la conceptul de Înscrieri Timpurii, fiind prima agenție de turism din România care a implementat acest model, până la Bebe All Inclusive sau City Break-uri în marile orașele istorice.

Nimic nu este ușor, așa că grupul s-a dezvoltat pas
cu pas, strategie cu strategie.

Ulterior, grupul s-a extins cu BIBI Touroperator, cea de-a doua și cea mai importantă divizie din grup, B2B, care a reușit, în timp de zece ani, să devină cel mai cunoscut touroperator specializat pe vacanțe în România. De la vacanțe pe litoral în România, la stațiuni montane sau balneare, până la Delta Dunării, totul reprezintă pentru noi o resursă de vacanță, acoperind peste 1.000 de hoteluri și contractând până la 100.000 locuri de cazare.

Și cum dezvoltarea este un drum, nu o destinație, grupul s-a extins cu un nou departament BIBI Incoming pentru atragerea turiștilor străini în România. Da, promovăm România în peste 15 țări și pentru peste 1 mil de turiști dornici de experiențe provocatoare. Credem că potențialul turistic din România poate ajunge acolo unde trebuie, pe primele locuri europene. De ce, nu?

Ne-am gândit și la sustenabilitate, la turismul experențial, și am creat BIBI Adventure. Un model de turism care să încurajeze mișcarea și energia. Inițial un start-up ce și-a dovedit eficiența și modelul de business care să contribuie la dezvoltarea grupului. Avem programe de drumeții, ture cu bicicletele, turism viticol, sporturi pe apă, dar și experiențe unice in aer liber la Festivalurile CampFest sau LaRock. Credem în turismul sustenabil, credem că mișcarea, natura și comunitatea contribuie la o calitate superioară a vieții!

Suntem BIBI Group4Travel, cu 30 de ani de experiență și 50 de oameni dedicați turismului. Uneori este mult, alteori pare puțin, dar tot ceea ce facem este să fim din ce în ce mai buni, în fiecare zi, în tot ceea ce facem.

Și … vom continua să inovăm și să aducem mereu un plus de prospețime în viziune și valori. Creativitatea este 80% din afacerea noastră, apoi urmează eficiența. Suntem încântați că putem contribui la succesul business-ului tău prin a consolida relațiile de colaborare și dezvoltare ale echipei!

De ce cu noi?

Cu trei decenii de experiență in industria de turism, BIBI ADVENTURE a dobândit cunoștințe solide și expertiză în organizarea evenimentelor corporative, ceea ce vă asigură că veți beneficia de un partener de încredere.

Suntem dedicați să înțelegem nevoile și obiectivele fiecărei companii. Abordarea personalizată ne permite să creăm evenimente unice și memorabile care se potrivesc perfect cu
cerințele dvs. specifice.

Echipa noastră este formată din experți în organizarea evenimentelor, ghizi specializați și traineri cu o pasiune comună pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.

BIBI ADVENTURE oferă o gamă largă de activități atât în interior, cât și în aer liber, pentru a se potrivi cu orice tip de eveniment sau cerințe de echipă.

Ne bucurăm să primim recenzii și testimoniale pozitive de la clienții noștri corporativi anteriori, lucru care ne onorează și ne motivează să oferim în continuare servicii de calitate.

Suntem dedicați să fim parteneri flexibili și colaborativi. Lucrăm strâns cu fiecare client pentru a asigura o colaborare eficientă și pentru a atinge obiectivele evenimentului dvs.

Oferim un pachet complet de servicii, inclusiv cazare, masă, activități, petreceri tematice și traininguri pentru creșterea productivității echipei. Acest lucru vă permite să economisiți timp și să vă concentrați pe aspectele esențiale ale evenimentului.

Ne angajăm să vă ajutăm să atingeți obiectivele dvs. de echipă și să măsurați succesul evenimentului prin rezultate măsurabile.