Pachete

Activități în Aer Liber

Un pachet de una sau mai multe zile care include activități de team-building în aer liber, cum ar fi ture cu bicicleta, curse de orientare, escaladă, drumeții montane, jocuri outdoor și sporturi pe apă. Acesta este perfect pentru consolidarea relațiilor și dezvoltarea spiritului de echipă.

Activități Indoor

O varietate de activități indoor, precum jocuri de echipă, concursuri de gătit sau evenimente culturale. Acestea pot fi potrivite pentru zile de dezvoltare sau petreceri pentru echipa ta.

Conferințe și Seminarii

Un pachet de servicii pentru organizarea conferințelor și seminariilor corporative. Acesta poate include facilități de conferință, echipament audio-vizual, catering și gestionarea programului.

Petreceri Tematice

O gamă de pachete pentru petreceri tematice, de la petreceri retro și evenimente sportive până la seri cu tematici specifice (de exemplu: Hollywood, anii ’80, Great Gatsby etc.). Vom crea contextul perfect prin poveste, decor, mâncare și băutură tematică și activități distractive.

Traininguri și Workshop-uri

Pachete pentru organizarea de sesiuni de training și workshop-uri pentru dezvoltarea personalului sau echipelor. Acesta poate include facilități pentru sesiuni de formare și traineri specializați.

Evenimente cu Scop Filantropic

Pachete pentru evenimente corporative cu un impact social, cum ar fi acțiuni de voluntariat sau evenimente de fundraising. 

Experiențe Gastronomice

Pachete care includ experiențe culinare, cum ar fi degustări de vin, cursuri de gătit sau seri tematice cu mâncare. Acest lucru adăugă o notă specială evenimentelor dvs.

Program de Wellness și Relaxare

Oferte pentru a oferi angajaților dvs. o experiență de relaxare și wellness, ce poate include masaje și activități de intretinere, recuperare, retreat-uri.

Pachet All-inclusive

Un pachet complet care include cazare, masă, activități și orice alte servicii de care ar putea avea nevoie echipa ta pentru un eveniment fără griji.